Coaching

Persoonlijke coaching

Coaching is individueel. Een traject bij NWTD is altijd maatwerk en bepalen we samen na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. We maken dan een plan van aanpak en gaan werken aan jouw persoonlijke doel.

Meer lezen over de aanpak en werkwijze van Merle? Kijk hier

Onze trajecten

NWTD biedt verschillende individuele coachingstrajecten aan. Klik op het traject van jouw keuze voor meer informatie, of neem direct contact op met Merle!

Stem & Zang

Bij NWTD werk je aan je spreek of zang stem. Hoe? Door een bewuste en gezonde ademhaling, de middenrifspier, ontspanning en het totale lichaamsbewustzijn te ontwikkelen.

Mindfulness

Wat is mindfulness nu precies? Een hype? Een modern nieuw trucje? Zweverig? Mindful zijn betekent dat je "er bent'' met onverdeelde aandacht.

Energetisch

Soms zit energie in ons lichaam vast en kan het wat hulp gebruiken om weer in beweging te komen. Bij lichamelijke en geestelijke ontspanning kun je soms wat hulp gebruiken.

Ademen

Door je bewust te worden van je onbewuste adempatroon kun je veel te weten komen over je zelf. Door je aandacht te richten op de ademhaling kun je rust, vertrouwen en veiligheid ontwikkelen in jezelf.

Mindful zwemmen

Bij NWTD hebben we een ecologisch zwembad voor sport & ontspanning.

WordPress Theme built by Shufflehound.